GEZOCHT: testklassen voor educatief pakket in Pedemolen

Tripzbeheer NIEUWS

Studente lerarenopleiding Isabeau werkt een educatief pakket voor het lage onderwijs op de Pedemolen in Dilbeek uit. Om haar materiaal uit te testen is zij op zoek naar klassen die  een gratis bezoek aan de molen willen brengen.

Isabeau licht haar project graag zelf even toe:

“Ik ben Isabeau, studente aan de hogeschool Odisee te Aalst. Voor mijn bachelorproef ontwikkel ik een kant-en-klaar pakket dat leerkrachten kunnen gebruiken om een excursie naar de Pedemolen uit te voeren. In deze excursie bied ik gevarieerde actieve werkvormen aan, in en rond de watermolen. Om dit pakket te optimaliseren zou ik het graag een aantal keren uittesten.

Ik zoek een groep van ongeveer 20 leerlingen uit het derde of vierde leerjaar die met veel enthousiasme naar het molendomein willen komen. De excursie duurt ongeveer een hele schooldag en kan doorgaan op volgende dagen:

– maart: 18, 21, 22 & 25-29

– april: 1-5

Heb je interesse? Laat gerust iets weten via: isabeau.malderie@student.odisee.be

Vele groeten, Isabeau.”

:
GEZOCHT: testklassen voor educatief pakket in Pedemolen


PRAKTISCH

geen downloads

COMBINEREN

CONTACT

http://