Actie: TriPZ-sleutelhangers voor de hele klas!

Tripzbeheer NIEUWS

Boek een trip op www.tripzmetdeklas.be en krijg een TriPZ sleutelhanger voor de hele klas!

Wie voor 31 oktober een rondleiding, workshop of educatieve koffer reserveert voor het komende schooljaar, krijgt er gratis toffe TriPZ-sleutelhangers voor de hele klas bij! Wees er snel bij, de actie loopt zolang de voorraad strekt!

Wat moet je doen? Check het aanbod op www.tripzmetdeklas.be en kies een leuke activiteit voor je klas. Reserveer een uitstap, workshop of educatieve koffer bij één van de TriPZpartners. Vermeld bij je reservatie de code ‘TRIPZSLEUTEL’, vermeld ook het aantal leerlingen in je klas.
Wanneer? Maak je reservatie voor 31 oktober 2018. De activiteit zelf mag in de loop van het schooljaar 2018-2019 doorgaan.
Wat krijg je? Elke leerling van de klas krijgt een TriPZ-sleutelhanger op het einde van de rondleiding of workshop op de partnerlocatie. Bij reservatie van een educatief pakket, krijg je de sleutelhangers mee bij het ophalen van het pakket.
Opgepast! Elke partner heeft een aantal sleutelhangers uit te delen. De actie loopt bij elke partner zolang de voorraad strekt. Hoe sneller je reserveert, hoe meer kans je maakt op een TriPZ-sleutelhanger. De actie geldt enkel voor scholen uit Pajottenland & Zennevallei.

:
Actie: TriPZ-sleutelhangers voor de hele klas!


PRAKTISCH

geen downloads

COMBINEREN

CONTACT

http://