Educatief materiaal op school :
Misia’s Missie. Speurtocht in je familiegeschiedenis

Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei

Ieder kind heeft een uniek familieverhaal, ook TriPZ! Het pakket “Misia’s missie" is een kant-en-klaar educatief pakket waarbij kinderen uit de tweede graad lager onderwijs kennismaken met de boeiende wereld van de familiegeschiedenis. Misia gaat op zoek naar haar eigen familiegeschiedenis en komt zo meer te weten komt over haar bekende grootvader Adrien François Servais.
, ,

PRAKTISCH

Lager: 2e Graad
Educatief materiaal op school
Erfgoed
Digitaal downloadbaar
/
Gratis
25
1
Na het doorlopen van het educatieve lessenpakket hebben de leerlingen antwoorden gekregen op de vraag ‘Wie ben ik en waar kom ik vandaan?’. Aan de hand van hun eigen familiegeschiedenis is bovendien het tijdsbesef gegroeid. De kinderen maken eveneens kennis met het speurwerk dat bij historisch onderzoek hoort en leren meer over het belang van het bewaren van archiefmateriaal.
Op afspraak
Vives_missia

COMBINEREN

/

CONTACT

02/451 69 48