Educatief materiaal op school :
Fabrieksburen. Industrie in de Zennevallei

Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei

In 'Fabrieksburen' speurt TriPZ door het industrieel verleden van Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Halle en Beersel. Hoe was het om te werken in de fabriek vroeger? Welke invloed had de fabriek op de dorpen? Ontdek aan de hand van fotomateriaal en getuigenissen van arbeiders en directeurs deze boeiende geschiedenis.
, ,

PRAKTISCH

Lager: 3e graad
Educatief materiaal op school
Erfgoed
Digitaal downloadbaar
/
2 lesuren
Gratis
25
1
Leergebied: “mens en maatschappij”
- 3.5. De leerlingen kunnen belangrijke gebeurtenissen of ervaringen uit eigen
leven chronologisch ordenen en indelen in periodes
- 3.8. De leerlingen kunnen aan de hand van een van een voorbeeld illustreren dat een actuele toestand die voor kinderen herkenbaar is, en die door de geschiedenis beïnvloed werd, vroeger anders was en in de loop der tijden evolueert
Op afspraak

COMBINEREN

/

CONTACT

02 451 69 49