Educatief materiaal op school :
1, 2, 3, familie!

Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei

Ieder kind heeft een uniek familieverhaal, ook TriPZ! Via het boekenpakket “1, 2, 3, familie! Met Misia op speurtocht in je familiegeschiedenis” bieden de bibliotheken van de regio Pajottenland & Zennevallei een boekenpakket rond het thema aan voor de kleuterklassen in de regio. Er hoort ook een inspiratiebundel bij om in de klas te werken rond de familiegeschiedenis van de kleuters.
,

PRAKTISCH

Kleuters
Educatief materiaal op school
Erfgoed
Te ontlenen in jouw lokale bibliotheek in Pajottenland & Zennevallei en digitaal te downloaden
Het educatief pakket is een boekentrolley. Neem contact met je lokale bibliotheek om te bekijken of het pakket door de bib naar je school gebracht wordt. Of download de inspiratiebundel hier digitaal.
Zelf te bepalen: hele lesweek of meer beperkt
Gratis
25
1
Mens en maatschappij - Muzische vorming - Nederlands - Wiskundige oriëntatie - Lichamelijke opvoeding
Op afspraak

COMBINEREN

CONTACT

02 451 69 48